02/12/2020 02/12/2020 Συνάντηση συνεργασίας είχαν την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Κίτρους και Κατερίνης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, συζητήθηκε η ανησυχητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 15:06

Συνάντηση Πρωτοσυγκέλλου με τον Αστυνομικό Διευθυντή

Διαδώστε:
Συνάντηση Πρωτοσυγκέλλου με τον Αστυνομικό Διευθυντή

Συνάντηση συνεργασίας είχαν την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Κίτρους και Κατερίνης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, συζητήθηκε η ανησυχητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας και συγκεκριμένα ο Νομός Πιερίας, λόγω της αύξησηςτου επιδημιολογικού φορτίου. Επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές αφενός μεν η μέχρι τώρα θετική συμβολή της Τοπικής Εκκλησίας στην εφαρμογή των μέτρων και αφετέρου η ανάγκη της συνεχούς τηρήσεως των υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως εξαγγελθέντωναπό όλους, με σύνεση, υπευθυνότητα και προσοχή, ιδιαίτερα μάλιστα κατά την εορταστική αυτή περίοδο του μηνός Δεκεμβρίου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μη διασπορά του Κορωναιού για την αποτελεσματική προστασία των συνανθρώπων μας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων