17/06/2019 17/06/2019 Την Εορτή του Αγίου Πνεύματος τιμά εορτάζει και πανηγυρίζει η Εκκλησία μας σήμερα Δευτέρα,17 Ιουνίου 2019. Επι τη Εορτή του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής ,Βύρωνος και Υμηττού τελέστηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.Χρυσοστόμου, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φαναριοφαρσάλων κ.Τιμοθέου και Καισαριανής κ.Δανιήλ....
17 Ιουνίου, 2019 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2019 - 11:48

Mητρ.Μεσσηνίας: “To Άγιο Πνεύμα συγκροτεί όλο το θεσμό της Εκκλησίας”

Διαδώστε:
Mητρ.Μεσσηνίας: “To Άγιο Πνεύμα συγκροτεί όλο το θεσμό της Εκκλησίας”
Την Εορτή του Αγίου Πνεύματος τιμά εορτάζει και πανηγυρίζει η Εκκλησία μας σήμερα Δευτέρα,17 Ιουνίου 2019. Επι τη Εορτή του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής ,Βύρωνος και Υμηττού τελέστηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.Χρυσοστόμου, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φαναριοφαρσάλων κ.Τιμοθέου και Καισαριανής κ.Δανιήλ.
Τους Αρχιερείς πλαισίωσαν οι Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού καθώς και Ιερείς της Ι.Α.Α. Στον Ιερό Ναό έσπευσε πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μητροπόλεως. Το κήρυγμα της ημέρας εκφώνησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Φωτορεπορτάζ:Bαγγέλης Καρπαθάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων