04/11/2022 04/11/2022 Στην τελετή Ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στον Βύρωνα Αττικής, παρέστη ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.  Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης εκπροσώπησες ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 9:39

Στην ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής ο Μητροπολίτης Καισαριανής

Διαδώστε:
Στην ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής ο Μητροπολίτης Καισαριανής

Στην τελετή Ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στον Βύρωνα Αττικής, παρέστη ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. 

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης εκπροσώπησες ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. 

Τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και τα Κόμματα εκπροσώπησαν οι Βουλευτές Α΄ Πειραιώς κ. Θεόδωρος Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μαρία Αθανασίου (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Χριστίνα Σκαλούμπακα (ΚΚΕ).

Παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, καθώς και εκπρόσωποι των Αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόριος Κατωπόδης, η Πρέσβης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κ. Milica Ristović Krstić, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρώην Διοικητές της ΣΑΝ, εκπρόσωποι Ακαδημαϊκών αρχών, καθώς και συγγενείς των ορκισθέντων.

Από την Τάξη 2022 της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής αποφοίτησαν είκοσι τέσσερις Έλληνες Αξιωματικοί (είκοσι γυναίκες και τέσσερις άνδρες), με κατανομή δέκα στο Στρατό Ξηράς, έξι στο Πολεμικό Ναυτικό και οκτώ στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς και μία αλλοδαπή Αξιωματικός από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Τα ξίφη στις νέες και τους νέους Αξιωματικούς επέδωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων