19/10/2018 19/10/2018 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο είχε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιούν τα μέλη της ανά την επικράτεια. Την αντιπροσωπεία της Π.Ο.Α.Σ.Α. αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Μπέττας, ο ταμίας κ. Ηλίας Τσιβίκης και ο βοηθός ταμία...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 9:40

Με αποστράτους συναντήθηκε ο Μητρ. Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Με αποστράτους συναντήθηκε ο Μητρ. Καλαβρύτων

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο είχε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιούν τα μέλη της ανά την επικράτεια.
Την αντιπροσωπεία της Π.Ο.Α.Σ.Α. αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Μπέττας, ο ταμίας κ. Ηλίας Τσιβίκης και ο βοηθός ταμία κ. Χρυσόστομος Παπαδήμος, συνοδευόμενοι από τους κ. Αναστάσιο Κατσωνόπουλο, Δημήτριο Ρηγόπουλο και Αντώνιο Κουτρουμάνη, πρόεδρο, αντιπρόεδρο και ταμία αντίστοιχα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας «Ο Άγιος Λεόντιος».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο Αιγίου, εκεί όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, αφού πρώτα συνεχάρη τους αποστράτους για το έργο που επιτελούν, συζήτησε μαζί τους διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στα εθνικά μας θέματα.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη οι απόστρατοι απένειμαν στον σεπτό Ποιμενάρχη μας μία τιμητική πλακέτα με τον θυρεό τής Ομοσπονδίας τους, ενώ από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους ως ευλογία από μία εικόνα τής Πολιούχου του Αιγίου, Παναγίας Τρυπητής, και από ένα αντίτυπο από το καινούριο του βιβλίο με τίτλο «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων