17/01/2024 17/01/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, ξεκινά και πάλι, η δραστηριότητα των εσπερινών ομιλιών της Κυριακής. Κατόπιν τούτου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Πολυχρονιάδου 8, Αίγιο) θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος, Ιεροκήρυκας της...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 13:13

Εσπερινή ομιλία την Κυριακή στο Αίγιο από τον Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο Θεοδωρακόπουλο

Διαδώστε:
Εσπερινή ομιλία την Κυριακή στο Αίγιο από τον Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο Θεοδωρακόπουλο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, ξεκινά και πάλι, η δραστηριότητα των εσπερινών ομιλιών της Κυριακής.

Κατόπιν τούτου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Πολυχρονιάδου 8, Αίγιο) θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με θέμα: «Από τις Λαύρες της ερήμου στην Λαύρα των Καλαβρύτων και η άσκηση στη ζωή μας».

“Ως εκ τούτου, καλούμε τον ευσεβή λαό μας και ιδιαιτέρως τους νέους και τα νέα ζευγάρια, που αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της πατρίδας μας, να προσέλθουν και να συμμετέχουν ενεργά στη δραστηριότητα αυτή, που στόχο έχει την πνευματική ανατροφοδότηση και τον συμπροβληματισμό πάνω σε θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη πίστη μας, την οικογένεια, την κοινωνία, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε, την ανθρώπινη αναζήτηση της ψυχικής παρηγορίας και χαράς και σωτηρίας της ψυχής μας, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων