07/08/2020 07/08/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας , με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, θα συγκεντρώνει από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 24 του μηνός είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στους δοκιμαζομένους αδελφούς μας στη Βηρυτό, σε μία προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις δραματικές καταστάσεις που ζουν, καθώς,...
07 Αυγούστου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2020 - 12:05

Ι.Μ. Καλαβρύτων: Βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου

Διαδώστε:
Ι.Μ. Καλαβρύτων: Βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας , με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, θα συγκεντρώνει από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 24 του μηνός είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στους δοκιμαζομένους αδελφούς μας στη Βηρυτό, σε μία προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις δραματικές καταστάσεις που ζουν, καθώς, μεταξύ άλλων, υπολογίζεται ότι 300.000 άνθρωποι έχουν μείνει ανέστιοι.

Η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωσή της, απευθύνει έκκλησης  προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα να προσφέρει ό,τι μπορεί ο καθένας, παιδικές τροφές, γάλα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένα νερά, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, ζάχαρη, επιδέσμους και αντιπυρετικά, μάσκες.

Σημείο συγκέντρωσης θα είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κελάρι της αγάπης» (από 9π.μ. έως 1μ.μ.), που βρίσκεται στην οδό Π. Χαραλάμπους 10, στο Αίγιο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 26910 – 28398 (υπεύθυνος π. Στυλιανός Καπράλος).

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων