04/05/2020 04/05/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει ότι από το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής (και κάθε Παρασκευή) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου θα τελείται Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα άρχεται στις 9μ.μ. και θα ολοκληρώνεται περί τη 1π.μ. Επίσης, γνωστοποιείται ότι καθημερινώς (πλην Σαββάτου και Κυριακής) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγίου θα...
04 Μαΐου, 2020 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2020 - 20:31

Ιερά Αγρυπνία κάθε Παρασκευή στο Αίγιο

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία κάθε Παρασκευή στο Αίγιο

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει ότι από το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής (και κάθε Παρασκευή) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου θα τελείται Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα άρχεται στις 9μ.μ. και θα ολοκληρώνεται περί τη 1π.μ.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι καθημερινώς (πλην Σαββάτου και Κυριακής) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγίου θα τελείται Θεία Λειτουργία, η οποία θα άρχεται στις 7π.μ. και θα ολοκληρώνεται περί τις 9π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων