10/10/2019 10/10/2019 Για αύριο Παρασκευή 11 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Η Ιερά Μητρόπολη έχει μισθώσει λεωφορείο για την τελετή Χειροτονίας του νέου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στην Αθήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητροπόλεως: Την Κυριακή, 13η Οκτωβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών Ευαγγελισμού...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019 - 13:18

Λεωφορείο μισθώνει η Ι.Μ. Καλαβρύτων για τη χειροτονία του νέου Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Λεωφορείο μισθώνει η Ι.Μ. Καλαβρύτων για τη χειροτονία του νέου Μητροπολίτη

Για αύριο Παρασκευή 11 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Η Ιερά Μητρόπολη έχει μισθώσει λεωφορείο για την τελετή Χειροτονίας του νέου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητροπόλεως:

Την Κυριακή, 13η Οκτωβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα τελεστεί η χειροτονία τού νέου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Προς τούτο, το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ανακοινώνει πως θα μισθώσει λεωφορείο για την μετάβαση όσων εκ των ευσεβών χριστιανών τής πόλεως επιθυμούν να παραστούν στην τελετή χειροτονίας του νέου Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Καθεδρικό Ναό ή στον κ. Βασίλειο Κορομπίλη (τηλ.: 6974 070977) μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (τιμή κατά άτομο 10 ΕΥΡΩ).

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων