14/08/2019 14/08/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, με την ευκαιρία της παραμονής του στα Καλάβρυτα και καθώς ολοκληρώνει την αποστολή του για τη φετινή περίοδο, θα τελέσει την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο για την ανάπαυση των από έτους 1978 έως σήμερα κεκοιμημένων...
14 Αυγούστου, 2019 - 13:41

Μνημόσυνο υπέρ κεκοιμημένων Κληρικών στα Καλάβρυτα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο υπέρ κεκοιμημένων Κληρικών στα Καλάβρυτα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, με την ευκαιρία της παραμονής του στα Καλάβρυτα και καθώς ολοκληρώνει την αποστολή του για τη φετινή περίοδο, θα τελέσει την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο για την ανάπαυση των από έτους 1978 έως σήμερα κεκοιμημένων Κληρικών της επαρχίας Καλαβρύτων.

Επίσης, την Κυριακή 25 Αυγούστου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου θα τελέσει Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο για την ανάπαυση των από έτους 1978 έως σήμερα κεκοιμημένων Κληρικών της επαρχίας Αιγιαλείας.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων