15/01/2020 15/01/2020 Την εξ ολοκλήρου αποκατάσταση του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου αναλαμβάνει ο  κ. Αθανάσιος Μαρτίνος ιδιοκτήτης της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ/ΑΜΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ και Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, όπως προκύπτει από επιστολή που απέστειλε  προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο. “Ο Σεβασμιώτατος αλλά και ολόκληρη η Ιερά Μητρόπολη εκφράζουν ενθέρμως ευγνώμονες ευχαριστίες προς...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 13:50

Ο Αθ. Μαρτίνος αναλαμβάνει την ανακαίνιση του Ι.Ν. Εισοδίων στο Αίγιο

Διαδώστε:
Ο Αθ. Μαρτίνος αναλαμβάνει την ανακαίνιση του Ι.Ν. Εισοδίων στο Αίγιο

Την εξ ολοκλήρου αποκατάσταση του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου αναλαμβάνει ο  κ. Αθανάσιος Μαρτίνος ιδιοκτήτης της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ/ΑΜΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ και Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, όπως προκύπτει από επιστολή που απέστειλε  προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο.

“Ο Σεβασμιώτατος αλλά και ολόκληρη η Ιερά Μητρόπολη εκφράζουν ενθέρμως ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον μεγάλο Ευεργέτη και Δωρητή κ.Μαρτίνο, καθώς ο ιστορικός Ιερός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου, έργο του ΕρνέστουΤσίλερ, αποτελεί το στολίδι της πόλεως του Αιγίου” αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων