17/05/2019 17/05/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας επιθυμεί να στηρίξει για ακόμα μία φορά τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που ξεκινούν τις προαγωγικές εξετάσεις και εντός λίγων ημερών τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που θα δοκιμασθούν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Για τον λόγο αυτό την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Μαΐου στις 9.30μ.μ. θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό...
17 Μαΐου, 2019 - 22:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2019 - 22:25

Παράκληση στο Αίγιο για τους Μαθητές που ξεκινούν εξετάσεις

Διαδώστε:
Παράκληση στο Αίγιο για τους Μαθητές που ξεκινούν εξετάσεις

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας επιθυμεί να στηρίξει για ακόμα μία φορά τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που ξεκινούν τις προαγωγικές εξετάσεις και εντός λίγων ημερών τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που θα δοκιμασθούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Για τον λόγο αυτό την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Μαΐου στις 9.30μ.μ. θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου Ιερά Παράκληση προς Θεία ενίσχυση και συμπαράσταση των μαθητών και ευόδωση των κόπων τους.
Παρακαλούνται οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι γονείς τους να προσέλθουν, προκειμένου όλοι μαζί να ενώσουμε τις προσευχές μας ώστε, διά πρεσβειών τής Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων μας, τα παιδιά μας να λάβουν δύναμη και φωτισμό προς επίτευξη κάθε επιτυχίας τους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων