09/06/2022 09/06/2022 Προσκυνηματική επίσκεψη στο Φανάρι, έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και σε σημαντικά ιστορικά και ιερά μνημεία της Κωνσταντινουπόλεως, θα πραγματοποιήσει μεταξύ 14ης-19ης Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος. Τον Σεβασμιώτατο θα συνοδεύσουν ευλαβείς χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.. Ως εκ τούτου, ο Σεβασμιώτατος ενημερώνει το ποίμνιο ότι δεν θα εορτάσει τα...
09 Ιουνίου, 2022 - 9:47

Στο Φανάρι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Φανάρι, έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και σε σημαντικά ιστορικά και ιερά μνημεία της Κωνσταντινουπόλεως, θα πραγματοποιήσει μεταξύ 14ης-19ης Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος. Τον Σεβασμιώτατο θα συνοδεύσουν ευλαβείς χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.. Ως εκ τούτου, ο Σεβασμιώτατος ενημερώνει το ποίμνιο ότι δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του στην έδρα του. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει τον ευσεβή λαό της ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος δεν θα εορτάσει κατά την 15η Ιουνίου ε.έ. τα σεπτά Oνομαστήριά του, διότι από 14ης έως και 19ης Ιουνίου θα πραγματοποιήσει, με την άδεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, προσκυνηματική επίσκεψη στο Φανάρι, έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και σε σημαντικά ιστορικά και ιερά μνημεία της Κωνσταντινουπόλεως, συνοδευόμενος από ευλαβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Ως εκ τούτου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος εκφράζει τις ολόθυμες ευχαριστίες του προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την αγάπη και τον σεβασμό τον οποίον επιδεικνύει προς το πρόσωπό του και ανταποδίδει εγκάρδιες πατρικές ευχές για υγεία, μακροημέρευση και κατά Θεόν προκοπή, παρακαλώντας όπως δέεται υπέρ Αυτού προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων