03/07/2019 03/07/2019 Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 θα βρίσκονται στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Ευσταθίου Πτέρης Αιγίου, προς προσκύνηση και αγιασμό των ενοριτών και μη, τα ιερά λείψανα του Αγίου Ευσταθίου, τα οποία φυλάσσονται εις τον ομώνυμο Ιερό Ναό Νέας Ιωνίας.  Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής: Παρασκευή, 12 Ιουλίου: Υποδοχή στις 6μ.μ. των Ιερών...
03 Ιουλίου, 2019 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2019 - 10:12

Στο ιερό παρεκκλήσιο Αγίου Ευσταθίου Πτέρης τα Ιερά Λείψανα του Αγίου που φυλάσσονται στον Ιερό Ναό Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Στο ιερό παρεκκλήσιο Αγίου Ευσταθίου Πτέρης τα Ιερά Λείψανα του Αγίου που φυλάσσονται στον Ιερό Ναό Νέας Ιωνίας

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 θα βρίσκονται στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Ευσταθίου Πτέρης Αιγίου, προς προσκύνηση και αγιασμό των ενοριτών και μη, τα ιερά λείψανα του Αγίου Ευσταθίου, τα οποία φυλάσσονται εις τον ομώνυμο Ιερό Ναό Νέας Ιωνίας. 

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

Παρασκευή, 12 Ιουλίου: Υποδοχή στις 6μ.μ. των Ιερών Λειψάνων και Αγιασμός. Στη συνέχεια Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Μπαντουβάς, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας. 

Σάββατο, 13 Ιουλίου: α) Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Βενιανάκης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

  β) Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτέρης. 

Κυριακή, 14 Ιουλίου: Τα Ιερά Λείψανα θα μεταφερθούν στον κεντρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτέρης, όπου θα τελεσθεί η Ακολουθία τού Όρθρου (7.30π.μ.) και στη συνέχεια Θεία Λειτουργία. 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων