23/09/2020 23/09/2020 Δηλώσεις έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος μετά τον  Εορτασμό του Αγίου Νικολάου του παντοπώλη Νεομάρτυρα από το Καρπενήσι, στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδας όπου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “Σε μια κοινωνία όπως είναι το Καρπενήσι και η Ευρυτανία γενικότερα, όπου δεν υπάρχουν κρούσματα πιστεύω ότι δεν χρειάζονται μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές, ίσως...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 21:52

“Στο Καρπενήσι δε χρειάζονται τα μέτρα που εφαρμόζονται σε άλλες περιοχές”

Διαδώστε:
“Στο Καρπενήσι δε χρειάζονται τα μέτρα που εφαρμόζονται σε άλλες περιοχές”

Δηλώσεις έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος μετά τον  Εορτασμό του Αγίου Νικολάου του παντοπώλη Νεομάρτυρα από το Καρπενήσι, στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδας όπου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “Σε μια κοινωνία όπως είναι το Καρπενήσι και η Ευρυτανία γενικότερα, όπου δεν υπάρχουν κρούσματα πιστεύω ότι δεν χρειάζονται μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές, ίσως είναι βαρύ αυτό που λέω, όμως για μένα ισχύει”. Ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό σκεπτικό το πρόβλημα.

Ταυτόχρονα τη  λύπη του για το γεγονός, ότι λιγοστοί από τους πιστούς  φορούσαν μάσκα στο εσωτερικό της εκκλησίας κατά τη Θεία Λειτουργία, εξέφρασε ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος. ενώ τόνισαν από την πλευρά τους  ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασσιός ότι “Δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό”

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Σταρ Κεντρικής Ελλάδος:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τη μνήμη του τοπικού Αγίου Νικολάου γιόρτασαν στο Καρπενήσι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων