23/09/2021 23/09/2021 Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Η πόλη του Καρπενησίου τίμησε τη μνήμη του πολιούχου της Αγίου Νικολάου του Νεομάρτυρος στον ομώνυμο ιερό ναό ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία και την πατρίδα. Τόνισε, επίσης, ότι σήμερα θα ήταν καλό να καθιερώσουν στα σχολεία εβδομάδα...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 12:49

Το Καρπενήσι τίμησε τον Πολιούχο του (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το Καρπενήσι τίμησε τον Πολιούχο του (ΦΩΤΟ)

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Η πόλη του Καρπενησίου τίμησε τη μνήμη του πολιούχου της Αγίου Νικολάου του Νεομάρτυρος στον ομώνυμο ιερό ναό ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία και την πατρίδα.

Τόνισε, επίσης, ότι σήμερα θα ήταν καλό να καθιερώσουν στα σχολεία εβδομάδα εθνικής ταυτότητας, και κάλεσε τους πιστούς να γίνουν πρότυπα για τα παιδιά μας και όχι να ηθικολογούμε. “Να βρούμε την ευκαιρία και το τρόπο να αλλάξουμε και να ζήσουμε τις εορτές”, τόνισε.

Εν συνεχεία στη κεντρική πλατεία του Καρπενησίου το Μουσικό Σχολείο Λαμίας παρουσίασε εορταστικό μουσικό πρόγραμμα με άσματα και τραγούδια αφιερωμένα στη σημερινή τοπική εορτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων