07/05/2024 09/05/2024 Μέσα στο αναστάσιμο και χαρμόσυνο κλίμα της εορτής της Αναστάσεως του Χριστού τελέσθηκε την Τρίτη της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2024, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Βογιατζή στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, την γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου. Με την συμμετοχή τους τίμησαν την εορτή ο Πρόεδρος της...
07 Μαΐου, 2024 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2024 - 0:18

H Τρίτη της Διακαινησίμου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Διαδώστε:
H Τρίτη της Διακαινησίμου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Μέσα στο αναστάσιμο και χαρμόσυνο κλίμα της εορτής της Αναστάσεως του Χριστού τελέσθηκε την Τρίτη της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2024, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Βογιατζή στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, την γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Με την συμμετοχή τους τίμησαν την εορτή ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Αγίου Ιωάννου κ. Χρήστος Μεταξάς ο Πρόεδρος των Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας κ. Αναστάσιος Δημητρίου και πολλοί πιστοί από την ενορία του Αγίου Ιωάννου.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας με την ευγενή χορηγία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου ακολούθησε η διανομή εδεσμάτων στους πιστούς.

(Φωτογραφίες: Γεώργιος Οντάμπασης – Δημήτριος Πετρογιάννης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων