09/09/2022 09/09/2022 Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα εορτάστηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 η θεομητορική εορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο φερώνυμο παρεκκλήσι της ενορίας του Τραχηλίου επαρχίας Αλιβερίου όπου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησαν ο Σακελλάριος Κωνσταντίνος Κιούσης εφημέριος Καλλιθέας, οι Πρεσβύτεροι Σταμάτιος Νόνας, ο εφημέριος Κοσκίνων Χρήστος Αποστόλου...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 20:30

Πανηγυρική Λειτουργία Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Τραχήλι Αλιβερίου

Διαδώστε:
Πανηγυρική Λειτουργία Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Τραχήλι Αλιβερίου

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα εορτάστηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 η θεομητορική εορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο φερώνυμο παρεκκλήσι της ενορίας του Τραχηλίου επαρχίας Αλιβερίου όπου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός.

Ανήμερα της εορτής κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησαν ο Σακελλάριος Κωνσταντίνος Κιούσης εφημέριος Καλλιθέας, οι Πρεσβύτεροι Σταμάτιος Νόνας, ο εφημέριος Κοσκίνων Χρήστος Αποστόλου εφημέριος της ενορίας και ο Διάκονος Απόστολος Μπάκουλης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η διανομή του φαγητού σε όλους τους πιστούς με τις χορηγίες των απανταχού Τραχηλιατών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραχηλίου όπου απετέλεσε την άψογη διοργάνωση της ετήσιας παραδοσιακής πανηγύρεως με την ζωντανή ορχήστρα αλλά και την εθιμοτυπική και αναπόσπαστη παρουσία του π. Χρήστου του εφημέριου της ενορίας ο οποίος έδωσε την έναρξη με το πρώτο παραδοσιακό του τραγούδι του όπως είθισται κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες: Κυριάκος Κεχρής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων