16/07/2023 16/07/2023 Την χάρη και την πνευματική παρεχόμενη ευλογία δια των ιερών και χαριτόβρυτων λειψάνων των Αγίων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου και με την ευκαιρία της φιλοξενίας τους στην επαρχία της Καρύστου, υποδέχθηκαν προς προσκύνηση και ευλογία ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα της Πολεμικής Φρεγάτας (Αδρίας) η...
16 Ιουλίου, 2023 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2023 - 17:08

Το πλήρωμα της φρεγάτας «Αδρίας» υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Διαδώστε:
Το πλήρωμα της φρεγάτας «Αδρίας» υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Την χάρη και την πνευματική παρεχόμενη ευλογία δια των ιερών και χαριτόβρυτων λειψάνων των Αγίων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου και με την ευκαιρία της φιλοξενίας τους στην επαρχία της Καρύστου, υποδέχθηκαν προς προσκύνηση και ευλογία ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα της Πολεμικής Φρεγάτας (Αδρίας) η οποία είναι σε επιφυλακή ελιμενισμένη στον κόλπο της Καρύστου της θαλάσσιας περιοχής του Κάβο – Ντόρο.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καρύστου Πανοσ. Αρχιμ Γεράσιμος Παρίσης κόμισε τα ιερά και χαριτόβρυτα λείψανα προς ευλογία και πνευματική ενίσχυση του Κυβερνήτη και των αξιωματικών.

Επίσης παρέστησαν ο Πρωτοπρ. Σωτήριος Τσούγκας εφημέριος Αετού ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Ράπτης, εφημέριος Μύλων κα ο Γραμματέας του Γηροκομείου Καρύστου κ. Ευάγγελος Ορφανός.

Με την άφιξη των ιερών λειψάνων και την υποδοχή τους στο πλοίο παρουσία του Κυβερνήτη και των Αξιωματικών της Φρεγάτας τελέσθηκε ο Αγιασμός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων