28/04/2021 28/04/2021 Μέσα σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης , στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυγύρου, η τελευταία Ακολουθία των Προηγιασμενων τίμιων δώρων ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Κασσανδρειας κ. Νικόδημου. Πολλοί πιστοί τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του COVID-19, με ευλάβεια συμμετείχαν στην ακολουθία της προηγιασμενης Θείας Λειτουργίας και...
28 Απριλίου, 2021 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 15:07

Η τελευταία Προηγιασμένη από τον Κασσανδρείας Νικόδημο

Διαδώστε:
Η τελευταία Προηγιασμένη από τον Κασσανδρείας Νικόδημο

Μέσα σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης , στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυγύρου, η τελευταία Ακολουθία των Προηγιασμενων τίμιων δώρων ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Κασσανδρειας κ. Νικόδημου.

Πολλοί πιστοί τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του COVID-19, με ευλάβεια συμμετείχαν στην ακολουθία της προηγιασμενης Θείας Λειτουργίας και κοινώνησαν των αχράντων μυστηρίων.

Φωτογραφίες ope.gr/ Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων