02/02/2020 02/02/2020 Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου σήμερα και οι Κατηχητικές Συνάξεις του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Πολυγύρου πραγματοποίησαν εκδήλωση αφιερωμένη στην μητέρα και στους Τρεις Ιεράρχες, προστάτες των γραμμάτων και της παιδείας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κασσανδρειας κ. Νικόδημος με τον Ιερό Κλήρο της πόλεως, ο Γέροντας Αγαθάγγελος, Ηγούμενος της...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 19:15

Μητρ. Κασσανδρείας: “Η οικογένεια έχει μεγάλη αξία για την Εκκλησία”

Διαδώστε:
Μητρ. Κασσανδρείας: “Η οικογένεια έχει μεγάλη αξία για την Εκκλησία”

Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου σήμερα και οι Κατηχητικές Συνάξεις του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Πολυγύρου πραγματοποίησαν εκδήλωση αφιερωμένη στην μητέρα και στους Τρεις Ιεράρχες, προστάτες των γραμμάτων και της παιδείας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κασσανδρειας κ. Νικόδημος με τον Ιερό Κλήρο της πόλεως, ο Γέροντας Αγαθάγγελος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου, ο Αρχιμ. Ειρηναίος Μιχαήλιδης και ο π. Αντώνιο Φιλίππου, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού.

Παρευρέθηκαν πολλοί γονείς των μικρών μαθητών οι οποίοι εμπιστεύονται στην Εκκλησία την κατά Θεόν προκόπη των παιδιών τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ποιήματα, δρώμενο αφιερωμένο στους Τρεις Ιεράρχες, βίντεο για τη μάνα που ετοίμασαν οι μαθητές, τραγούδια και τέλος δώρα που προσέφεραν τα παιδιά στις μητέρες τους.

Την εκδήλωση, έκλεισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευλόγησε τα παιδιά και τόνισε την αξία του μυστηρίου της οικογένειας και της σημασίας που έχει για την Εκκλησία του Χριστού. Την εκδήλωση επιμελήθηκε η κατηχήτρια Σοφία Καραπατάκη και ο π. Ειρηναίος Μιχαηλίδης.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Χάδος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων