05/10/2018 11/10/2018 Η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου έτους στη Σχολή Εκκλησιαστικής και Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας « Ο Άγιος Μηνάς» τελέσθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος, Αρχιμ. Αθανάσιος Γιαννουσάς, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ για μια δημιουργική και ευλογημένη χρονιά....
05 Οκτωβρίου, 2018 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:26

Ι.Μ. Καστοριάς: Αγιασμός Σχολής Βυζ. Μουσικής

Διαδώστε:
Ι.Μ. Καστοριάς: Αγιασμός Σχολής Βυζ. Μουσικής

Η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου έτους στη Σχολή Εκκλησιαστικής και Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας « Ο Άγιος Μηνάς» τελέσθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος, Αρχιμ. Αθανάσιος Γιαννουσάς, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ για μια δημιουργική και ευλογημένη χρονιά. Σημειωτέον ότι η φοίτηση στη Σχολή της Βυζαντινής Μουσικής είναι δωρεάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων