15/05/2024 15/05/2024 Στην Καστοριά και φέτος η Ιερά Μητρόπολη φρόντισε ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μην μείνει χωρίς φαγητό την ημέρα του Πάσχα. Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου και σε συνεργασία με δύο καταστήματα εστιάσεως στην Καστοριά και ένα κατάστημα εστιάσεως στο Άργος Ορεστικό προσέφερε προς τους αναξιοπαθούντες και μοναχικούς αδελφούς μας την ημέρα του Πάσχα...
15 Μαΐου, 2024 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024 - 11:12

1000 μερίδες φαγητού την ημέρα του Πάσχα προσέφερε η Μητρόπολη Καστορίας

Διαδώστε:
1000 μερίδες φαγητού την ημέρα του Πάσχα προσέφερε η Μητρόπολη Καστορίας

Στην Καστοριά και φέτος η Ιερά Μητρόπολη φρόντισε ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μην μείνει χωρίς φαγητό την ημέρα του Πάσχα. Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου και σε συνεργασία με δύο καταστήματα εστιάσεως στην Καστοριά και ένα κατάστημα εστιάσεως στο Άργος Ορεστικό προσέφερε προς τους αναξιοπαθούντες και μοναχικούς αδελφούς μας την ημέρα του Πάσχα 1000 μερίδες φαγητού.

“Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας όπως κάθε χρόνο προσπαθεί, ώστε όλοι οι αδελφοί μας να γευτούν κατά τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο στον Κατηχητικό του Λόγο, όχι μόνο την πνευματική αλλά και την υλική τράπεζα”, αναφέρει το ανακοινωθέν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων