16/05/2020 16/05/2020 Από την Καστοριά –  Γιώργος Φερδής  Όλα είναι έτοιμα και οι εκκλησίες μας με τις πόρτες ανοιχτές ετοιμάζονται αύριο, Κυριακή 17 Μαΐου, να δεχτούν και πάλι πιστούς. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καστοριάς όλα είναι έτοιμα με τις απαραίτητες προφυλάξεις και με τις κατάλληλες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου. Μεταξύ των καθισμάτων έχουν τοποθετηθεί πινακίδες οι...
16 Μαΐου, 2020 - 15:23

Ο Μητροπολιτικός Ναός Καστοριάς είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους πιστούς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολιτικός Ναός Καστοριάς είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους πιστούς

Από την Καστοριά –  Γιώργος Φερδής 

Όλα είναι έτοιμα και οι εκκλησίες μας με τις πόρτες ανοιχτές ετοιμάζονται αύριο, Κυριακή 17 Μαΐου, να δεχτούν και πάλι πιστούς.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καστοριάς όλα είναι έτοιμα με τις απαραίτητες προφυλάξεις και με τις κατάλληλες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου.

Μεταξύ των καθισμάτων έχουν τοποθετηθεί πινακίδες οι οποίες ορίζουν τις αποστάσεις που θα πρέπει να τηρούνται μεταξύ των πιστών, ενώ έχει δημιουργηθεί και ο χώρος για την απολύμανση των χεριών, έτσι ώστε να ληφθεί η κατάλληλη προστασία από τους πιστούς.

Ένα σύντομο βίντεο αποκαλύπτει την απόλυτη τάξη σύμφωνα πάντα με τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων