07/03/2023 07/03/2023 Με κατάνυξη, τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ενώ στον Ιερό Βήμα συμπροσευχήθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυοβουνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, Αρχιμ. Στέφανος...
07 Μαρτίου, 2023 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2023 - 15:09

Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς

Διαδώστε:
Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς

Με κατάνυξη, τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ενώ στον Ιερό Βήμα συμπροσευχήθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυοβουνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, Αρχιμ. Στέφανος Ρήνος.

Κατά τον Κατανυτικό Εσπερινό προσκληκλημένος ομιλητής, ήταν ο Αρχιμ. Αντώνιος Πανταζής, αδελφός της Ιεράς Μονής Δρυόβουνου, ο οποίος ανέλυσε θέμα με τίτλο: «Το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, ως πρόνοια του Θεού προς τον άνθρωπο».

Στο τέλος της ομιλίας ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε τον π. Αντώνιο που ομίλησε αλλά και τον Γέροντα και Καθηγούμενο π. Στέφανο για την παρουσία του στον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό στην Καστοριά, ενώ μετά το πέρας του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος συζήτησε μαζί τους διάφορα εκκλησιαστικά θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων