20/12/2018 20/12/2018 Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας “Ελένη Μπέλλου”πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο . Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τόνισε την ανάγκη να αποκτήσουμε όλοι μας αγνή και...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:58

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας.

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας “Ελένη Μπέλλου”πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο . Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τόνισε την ανάγκη να αποκτήσουμε όλοι μας αγνή και άδολη καρδιά, όπως των μικρών παιδιών και να νηπιάσουμε ως προς την κακία και την πονηρία. Μόνο αν κάποιος ομοιάσει με τα παιδιά θα εισέλθει στην Βασιλεία των Ουρανών.

Επιπλέον ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική Εκκλησία, υπογράμμισε ότι πρωταρχικό μέλημα των γονέων είναι να γαλουχούν τα τέκνα τους εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου, κατά την προτροπή του Αποστόλου Παύλου. Ένα τέτοιο περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μαθαίνουν για Χριστό και για Ελλάδα είναι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ιεράς μας Μητροπόλεως και καυχόμαστε εν Κυρίω για το έργο αυτό.

Τέλος ο κ. Νεκτάριος συνεχάρη τον γενικό υπεύθυνο του Σταθμού, Πρωτ. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, Γενικό Αρχ. Επίτροπο της Ι.Μ. Κερκύρας, την διευθύντρια του Σταθμού κα Σταυρούλα Σωτηρίου, καθώς και τις νηπιαγωγούς, ευχόμενος σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων