03/07/2020 03/07/2020 Σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στον πεζόδρομο επί της οδού της Ευγενίου Βουλγάρεως στον κέντρο της Κέρκυρας. Διοργανωτές της πρωτοβουλίας αυτής ήταν το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και συγκεκριμένα το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων με συνεργαζόμενους φορείς το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και το Περιφερειακό Τμήμα...
03 Ιουλίου, 2020 - 22:55

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα

Σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στον πεζόδρομο επί της οδού της Ευγενίου Βουλγάρεως στον κέντρο της Κέρκυρας.

Διοργανωτές της πρωτοβουλίας αυτής ήταν το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και συγκεκριμένα το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων με συνεργαζόμενους φορείς το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η δράση αυτή στέφθηκε από επιτυχία, παρά την πολλή ζέστη, και απέδειξε την έμπρακτη στήριξη και αγάπη για το συνάνθρωπο.

Σημαντικό είναι ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας.

Εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων ήταν ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Κωνσταντάς και η υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ευφημία Χαϊντάρη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων