28/04/2021 28/04/2021 Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου 2021 η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων προσέφερε σε 300 οικογένειες που τυγχάνουν βοηθείας από τα τέσσερα Κοινωνικά Παντοπωλεία της, δέματα εν όψει του Πάσχα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε όλους, όσοι βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας...
28 Απριλίου, 2021 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 18:15

Ι. Mητρόπολη Κερκύρας: Προσφορά αγάπης σε 300 οικογένειες

Διαδώστε:
Ι. Mητρόπολη Κερκύρας: Προσφορά αγάπης σε 300 οικογένειες

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου 2021 η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων προσέφερε σε 300 οικογένειες που τυγχάνουν βοηθείας από τα τέσσερα Κοινωνικά Παντοπωλεία της, δέματα εν όψει του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε όλους, όσοι βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας και ιδιαίτερα την Κερκυραϊκή ομογένεια της Αμερικής (Hellenic Relief), την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, αλλά και αλυσίδες Super Markets του νησιού, την Kerkyra Sea Ways και άλλους φορείς γιατί συνέδραμαν στην προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας με χορηγίες τους, ώστε και φέτος το πασχαλινό τραπέζι των αδελφών μας που έχουν ανάγκη να είναι γεμάτο από αγάπη.

Ιδιαίτερα η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στους: Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, Super Markets Diellas, SYNKA, Σκλαβενίτης, Lidl, Καζιάνης, COOP Μοραΐτικα, ΑΒ Βασιλόπουλος τον Ροταριανό Όμιλο, Σουλιώτη Απόστολο – Γεροντάκη Αθανάσιο Kerkyra Seaways, το Επιμελητήριο Κερκύρας, την Κερκυραϊκή Ομογένεια στην Αμερική -«Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης», Κρεοπωλείο «ο Ρένος» – Σπάτουλας Δημήτρης, ΑΧΕΠΑ, Ντουροξύλ – Βαγγέλη Μακροδήμητρα, Φαρμακείο Χριστίνα Αλεξοπούλου-Πανδή Σιδάρι, Πολιτιστικό σύλλογο Αρίλλα, το κατάστημα παιχνιδιών «Γαϊτανάκι»-Ευαγγελία Κουλούρη, την Ιερά Μονή Στρατιάς, το Ιερό προσκύνημα Αγ. Σπυρίδωνος, καθώς και κληρικούς και λαϊκούς που ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της τοπικής Εκκλησίας, γι’ αυτή την σημαντική προσφορά αγάπης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων