07/06/2021 08/06/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, διερχόμενος από τον Λαγκαδά και την Καστοριά, έκανε στάσεις και με βαθιά συγκίνηση τέλεσε τρισάγιο επί των μνημάτων των μακαριστών Μητροπολιτών Λαγκαδά κυρού Ιωάννου και Καστορίας κυρού Σεραφείμ, με τους οποίους συνδέονταν πνευματικά και των οποίων ο πρόωρος θάνατος τον συνεκλόνισε. Οι αείμνηστοι Μητροπολίτες μάλιστα...
07 Ιουνίου, 2021 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 1:34

Μητροπολίτης Κερκύρας: Τρισάγιο για τους μακαριστούς Μητροπολίτες Λαγκαδά και Καστορίας

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Κερκύρας: Τρισάγιο για τους μακαριστούς Μητροπολίτες Λαγκαδά και Καστορίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, διερχόμενος από τον Λαγκαδά και την Καστοριά, έκανε στάσεις και με βαθιά συγκίνηση τέλεσε τρισάγιο επί των μνημάτων των μακαριστών Μητροπολιτών Λαγκαδά κυρού Ιωάννου και Καστορίας κυρού Σεραφείμ, με τους οποίους συνδέονταν πνευματικά και των οποίων ο πρόωρος θάνατος τον συνεκλόνισε.

Οι αείμνηστοι Μητροπολίτες μάλιστα είχαν έρθει στην Κέρκυρα τον περασμένο Οκτώβριο, για να συμπαρασταθούν στον Μητροπολίτη Κερκύρας στην δίκη του για την μετάδοση της θείας κοινωνίας και την περιφορά εντός του ναού του Αγίου Σπυρίδωνος του λειψάνου του Αγίου την Κυριακή των Βαΐων του 2020.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας ο κ. Νεκτάριος δεν είχε μπορέσει να μεταβεί στις έδρες των Ιερών Μητροπόλεων μέχρι τώρα και να αναπέμψει επιμνημόσυνη δέηση για τους αείμνηστους αδελφούς, συνεπισκόπους και συλλειτουργούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων