28/11/2020 28/11/2020 Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος, στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ» γίνονται από την αρχή της πανδημίας τακτικοί έλεγχοι (τουλάχιστον ανά 15 ημέρες) με μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό τόσο στο προσωπικό όσο και στους τροφίμους του Ιδρύματος. Με αφορμή δημοσιεύματα ο κ. Νεκτάριος ενημερώνει σχετικά για...
28 Νοεμβρίου, 2020 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 13:35

Μητρ. Κερκύρας: Αρνητικά όλα τα τεστ στο ίδρυμα «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ»

Διαδώστε:
Μητρ. Κερκύρας: Αρνητικά όλα τα τεστ στο ίδρυμα «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ»

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος, στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ» γίνονται από την αρχή της πανδημίας τακτικοί έλεγχοι (τουλάχιστον ανά 15 ημέρες) με μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό τόσο στο προσωπικό όσο και στους τροφίμους του Ιδρύματος.

Με αφορμή δημοσιεύματα ο κ. Νεκτάριος ενημερώνει σχετικά για την επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ πριν από δύο ημέρες στο Ίδρυμα, το οποίο διεξήγαγε και πάλι τεστ στο προσωπικό και στους τροφίμους. Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Παράλληλα, τονίζει πως «στο Ίδρυμα απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε επίσκεψη και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας με την ελπίδα ότι τόσο το προσωπικό όσο και οι τρόφιμοι θα αποφύγουν κατά τα ανθρώπινα μία ανεπιθύμητη δοκιμασία».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων