14/01/2023 14/01/2023 Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευλόγησε την βασιλόπιτα των γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης και αντάλλαξε ευχές με τους συνεργάτες, κληρικούς και λαϊκούς, με την ευκαιρία της νέας χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος, αφού ευχαρίστησε όλους και όλες για την πολύτιμη διακονία τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας και της διοίκησής της,...
14 Ιανουαρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2023 - 10:05

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας ευλόγησε την Βασιλόπιτα των Γραφείων της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας ευλόγησε την Βασιλόπιτα των Γραφείων της Μητρόπολης

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευλόγησε την βασιλόπιτα των γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης και αντάλλαξε ευχές με τους συνεργάτες, κληρικούς και λαϊκούς, με την ευκαιρία της νέας χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος, αφού ευχαρίστησε όλους και όλες για την πολύτιμη διακονία τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας και της διοίκησής της, ζήτησε να ενταθούν οι προσπάθειες σε καιρούς που η Εκκλησία εξοβελίζεται στο περιθώριο της κοινωνικής νοοτροπίας, χωρίς όμως να χάνεται η δίψα του λαού για αλήθεια και σωτηρία.

Σήμερα οι άνθρωποι, παρασυρμένοι από το πνεύμα της εκκοσμίκευσης, δεν βλέπουν με σεβασμό τους ιερείς. Όμως αυτό δεν πρέπει να κάνει τα στελέχη της Εκκλησίας να πτοούνται.

Άλλωστε, οι κληρικοί και οι λαϊκοί συνεργάτες είναι συνοδοιπόροι του επισκόπου, μοιράζονται τις σκέψεις, τους οραματισμούς, την αφιέρωση και την θυσία για τον λαό και αποτελούν για τον ίδιο πολύτιμο στήριγμα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία και να υπερνικηθούν με την αγάπη οι όποιες δυσκολίες υφίστανται.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων