22/01/2021 23/01/2021 Στην Κέρκυρα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2021 ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο. Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο Σεβ. κ. Νεκτάριος απένειμε στον κ. Δένδια τον χρυσούν σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνος μετά πιττακίου, ως πρόσωπο που...
22 Ιανουαρίου, 2021 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2021 - 10:07

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Υπουργό για τον πατριωτισμό του

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Υπουργό για τον πατριωτισμό του

Στην Κέρκυρα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2021 ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο. Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο Σεβ. κ. Νεκτάριος απένειμε στον κ. Δένδια τον χρυσούν σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνος μετά πιττακίου, ως πρόσωπο που προβάλλει την Κέρκυρα και τους Παξούς απανταχού της γης και προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στον τόπο. Ο Ποιμενάρχης έδωσε ακόμη στον κ. Δένδια τα αναμνηστικά μετάλλια για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και τα εγκαίνια του Επισκοπείου της τοπικής Εκκλησίας.

 

 

Ο Μητροπολίτης και ο Υπουργός Εξωτερικών είχαν ημίωρη συνάντηση και συζήτησαν για τις προσπάθειες του κ. Δένδια και της ελληνικής κυβερνήσεως ώστε η πατρίδα μας να κατοχυρώσει την θαλασσογραμμή της, ενώ ο κ. Νεκτάριος συνεχάρη τον υπουργό για τον πατριωτισμό του, την δυναμική του στάση και τον αγώνα του να διαφυλαχθούν τα δίκαια της Ελλάδος. Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας για την αγάπη και την τιμή προς το πρόσωπό του και εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που η Κέρκυρα δείχνει τη αγάπη της προς το πρόσωπό του, όπως επίσης και η τοπική Εκκλησία.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων