19/12/2022 20/12/2022 Μια ωραία γιορτή για τα Χριστούγεννα με θέμα την επικαιρότητα της ιστορίας του μικρού τυμπανιστή διοργάνωσε ο Βρεφονηπιακό Σταθμός «ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022. Την γιορτή παρακολούθησε με χαρά και ενθουσιασμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος,...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 1:08

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Βρεφοπηνιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Βρεφοπηνιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας

Μια ωραία γιορτή για τα Χριστούγεννα με θέμα την επικαιρότητα της ιστορίας του μικρού τυμπανιστή διοργάνωσε ο Βρεφονηπιακό Σταθμός «ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022.

Την γιορτή παρακολούθησε με χαρά και ενθουσιασμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ένιωσε παιδί μαζί με τα παιδιά».

Συνεχάρη την διευθύντρια κ. Βασιλική Όμπαλη και τις παιδαγωγούς που εργάζονται στον σταθμό για τις προσπάθειές τους και τόνισε στους γονείς ότι τα παιδιά μάς διδάσκουν την ανάγκη να νηπιάσουμε κι εμείς ως προς την κακία.

«Τότε θα κατανοήσουμε τον Χριστό και το απολυτρωτικό Του έργο, για να ζήσουμε κι εμείς το μήνυμα της βασιλείας των ουρανών. Είναι σπουδαίο για τα παιδιά να είναι όλα μαζί, να μας δίνουν την νότα της χαράς, της απλοϊκότητας, της ακακίας και να μεταφέρουν τα μηνύματα αυτά που ζούνε στην Εκκλησία στα σπίτια των γονέων», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας επεσήμανε ότι είναι χαρά να νιώθει ότι είναι κοντά στα αγγελούδια αυτά που μας φέρνουν κοντά στον Θεό, κοινωνικοποιούνται με αγάπη και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων