21/10/2022 21/10/2022 Η Κεφαλονιά γιόρτασε με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα τον πολιούχο της, με εκατοντάδες πιστούς, να προσέρχονται, για να προσκυνήσουν τον Άγιο Γεράσιμο. Στο ναό του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά, το πρωί της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου, τελέστηκε, η Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος συλλειτουργούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 9:05

Λαοσύναξη πιστών στα Ομαλά για τον Πολιούχο Άγιο Γεράσιμο

Διαδώστε:
Λαοσύναξη πιστών στα Ομαλά για τον Πολιούχο Άγιο Γεράσιμο

Η Κεφαλονιά γιόρτασε με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα τον πολιούχο της, με εκατοντάδες πιστούς, να προσέρχονται, για να προσκυνήσουν τον Άγιο Γεράσιμο.

Στο ναό του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά, το πρωί της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου, τελέστηκε, η Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος συλλειτουργούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ηρακλής Μοσκώφ.

Ακολούθησε η λιτάνευση του σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου. Το σκήνωμα σήκωσαν μέλη του ΠΣ Βαλσαμάτων «Ο Βάλσαμος», ενώ στην εκκλησία και στην λιτανεία, συνόδευσαν και αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, σπουδαστές της σχολής της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, αλλά και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αργοστολίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων