21/12/2023 21/12/2023 Στην Πατριαρχική Χοροστασία που τελέστηκε στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι Κωνσταντινουπόλεως, εξ αφορμής της συμπληρώσεως των πενήντα ετών Αρχιερωσύνης του Παναγιωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ρώμης και Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος και η συνοδεία του. Ακολούθως τελέστηκε η τελετή της Αγιοκατατάξεως...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 11:35

Επίσκεψη Μητροπολίτη Κηφισίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Κηφισίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Στην Πατριαρχική Χοροστασία που τελέστηκε στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι Κωνσταντινουπόλεως, εξ αφορμής της συμπληρώσεως των πενήντα ετών Αρχιερωσύνης του Παναγιωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ρώμης και Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος και η συνοδεία του.

Ακολούθως τελέστηκε η τελετή της Αγιοκατατάξεως των Οσίων Αθανασίου του Χαμακιώτου του εν Αμαρουσίων και Ροδοπόλει, Γερβασίου Παρασκευοποούλου και Γαβριηλίας της εν Καλύμνω.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος και η συνοδεία του είχαν την ευλογία να επικοινωνήσουν κατ’ ιδίαν με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Πατριαρχικό Γραφείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων