12/09/2020 12/09/2020 Εκ μέρους του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώθηκε ότι, στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας του τόπου και της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της γνώσης, της μόρφωσης και της παιδείας, στους άρτια οργανωμένους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου θα λειτουργήσουν, για 9η συνεχή χρονιά, Φροντιστηριακά Τμήματα...
12 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2020 - 10:45

Για 9η συνεχή χρονιά Φροντιστηριακά Τμήματα για Μαθητές

Διαδώστε:
Για 9η συνεχή χρονιά Φροντιστηριακά Τμήματα για Μαθητές

Εκ μέρους του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώθηκε ότι, στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας του τόπου και της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της γνώσης, της μόρφωσης και της παιδείας, στους άρτια οργανωμένους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου θα λειτουργήσουν, για 9η συνεχή χρονιά, Φροντιστηριακά Τμήματα για Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Καλούνται όσοι μαθητές πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως απευθύνονται στην Γραμματεία του Πολύκεντρου για περαιτέρω ενημέρωση-πληροφορίες και εγγραφές. Καλούνται, επίσης, και προσκαλούνται όσοι Εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στηρίζοντας την ανιδιοτελή αυτή προσφορά αγάπης προς τα νιάτα του τόπου, όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Έναρξη μαθημάτων: 2ο δεκαήμερο Οκτωβρίου. Πληροφορίες-Εγγραφές: Τηλ.28220-24148, email:[email protected] (καθημερινά από 2.00μ.μ.-21.00μ.μ.). Υπεύθυνος κος Άρης Ξανθουδάκης.

Το Πολύκεντρο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων