24/07/2019 24/07/2019 Πιστό αντίγραφο της Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου θα υποδεχθεί η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου. Την Εικόνα θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός. Η επίσημη υποδοχή θα λάβει χώρα το Σάββατο, 3 Αυγούστου και ώρα 6.30μ.μ. στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» της Κισάμου και εν πομπή...
24 Ιουλίου, 2019 - 9:05

H Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας Παραμυθίας στην Ι.Μ. Κισάμου

Διαδώστε:
H Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας Παραμυθίας στην Ι.Μ. Κισάμου

Πιστό αντίγραφο της Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου θα υποδεχθεί η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου. Την Εικόνα θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός.

Η επίσημη υποδοχή θα λάβει χώρα το Σάββατο, 3 Αυγούστου και ώρα 6.30μ.μ. στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» της Κισάμου και εν πομπή θα λιτανευτεί έως την Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος, όπου περί ώρα 7.00μ.μ. θα ακολουθήσει Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλμαριάς κ. Ιουστίνου.

Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, εις την Ι. Μονή Παρθενώνος θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων