11/08/2022 12/08/2022 Η Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αρωγός στο κοινωνικό, προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου απέστειλε, εκ νέου, μεγάλες ποσότητες ειδών τροφίμων. Η νέα αυτή προσφορά αγάπης περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες από γαλακτοκομικά είδη (τυρί, γάλα, κ.α.), ως επίσης και μεγάλες ποσότητες αλεύρι και εσπεριδοειδών (φακές, ρύζι, φασόλια, μακαρόνια, ζάχαρη, κ.α.) τα οποία...
11 Αυγούστου, 2022 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 0:49

Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: Νέα προσφορά τροφίμων στην Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: Νέα προσφορά τροφίμων στην Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Η Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αρωγός στο κοινωνικό, προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου απέστειλε, εκ νέου, μεγάλες ποσότητες ειδών τροφίμων.

Η νέα αυτή προσφορά αγάπης περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες από γαλακτοκομικά είδη (τυρί, γάλα, κ.α.), ως επίσης και μεγάλες ποσότητες αλεύρι και εσπεριδοειδών (φακές, ρύζι, φασόλια, μακαρόνια, ζάχαρη, κ.α.) τα οποία και θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως και της Κοινωνικής Κουζίνας που το Ίδρυμα λειτουργεί, καλύπτοντας ανάγκες πλήθους αναγκεμένων συνανθρώπων μας, καθώς, σε εβδομαδιαία βάση προσφέρονται 1500 μερίδες φαγητού, εκτός των δεμάτων τροφίμων που οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Ιδρύματος προωθούν σε περισσότερες από 130 οικογένειες και μεμονωμένα πρόσωπα μηνιαίως.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος, εξέφρασε ολόθυμες ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο και Γέροντα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Παν. Αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ και για αυτή την νέα αυτή αρωγή σημειώνοντας: «Η νέα προσφορά αγάπης της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου συμβάλλει, τα μέγιστα, στην ανακούφιση εκατοντάδων πολύπαθων συνανθρώπων μας οι οποίοι, καθημερινά, δέχονται την φροντίδα και την περίθαλψη του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως μας, μέσω των προνοιακών και κοινωνικών δομών του: (Τρόφιμοι, Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Κινητή Ιατρική Μονάδα, κ.α.). Ευγνώμονα ευχαριστούμε τον Καθηγούμενο και σεβαστό Γέροντα Εφραίμ, καθώς η δική του αγάπη μας δίδει την δυνατότητα να συνεχίζουμε να ανακουφίζουμε και να περιθάλπουμε πρόσωπα εμπερίστατων συνανθρώπων μας που καθημερινά κτυπούν την πόρτα της Ι. Μητροπόλεως μας· πρόσωπα που χωρίς την βοήθεια και αρωγή αυτή θα βίωναν έναν Γολγοθά χωρίς τέλος», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχόμενος: «Η Παναγία Μητέρα που, σε λίγες μέρες εορτάζουμε την Σεπτή Κοίμηση Της και την εις Ουρανούς μετάσταση Της, να γίνει έλεος και ίλεως υπέρ πάντων ημών».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων