10/09/2023 10/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, συμπάσχουσα και συνοδύνουσα στον πόνο και την οδύνη των συνανθρώπων που, με ένα τόσο βίαιο και απρόσμενο τρόπο, θρηνούν απώλειες αγαπημένων τους προσώπων, απώλειες σπιτιών και περιουσιών, καλεί όσους επιθυμούν όπως συστρατευτούν στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας στην ανακούφιση του πόνου και της καταστροφής των συνανθρώπων. Όσα...
10 Σεπτεμβρίου, 2023 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2023 - 8:41

Ι. Μητρόπολη Κισάμου: Έκκληση αλληλεγγύης και αγάπης

Διαδώστε:
Ι. Μητρόπολη Κισάμου: Έκκληση αλληλεγγύης και αγάπης

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, συμπάσχουσα και συνοδύνουσα στον πόνο και την οδύνη των συνανθρώπων που, με ένα τόσο βίαιο και απρόσμενο τρόπο, θρηνούν απώλειες αγαπημένων τους προσώπων, απώλειες σπιτιών και περιουσιών, καλεί όσους επιθυμούν όπως συστρατευτούν στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας στην ανακούφιση του πόνου και της καταστροφής των συνανθρώπων.

Όσα είδη συλλεχτούν, οργανωμένα και στοχευμένα, θα σταλούν στην κάλυψη μέρους των αναγκών συνανθρώπων που επλήγησαν από τις πρόσφατες ανεπανόρθωτες καταστροφές. Συγκεκριμένα και καθ΄ όλη την επόμενη εβδομάδα θα συλλέγονται τα ακόλουθα είδη:

• εμφιαλωμένο νερό
• τρόφιμα μακράς διαρκείας
• ζυμαρικά
• λάδι
• ρύζι
• κονσέρβες

Η Ιερά Μητρόπολη, έχει ήδη προβεί, στην εξασφάλιση μεγάλης ποσότητας παλετών εμφιαλωμένου νερού, το οποίο θα σταλεί μαζί με όλα τα λοιπά που θα συλλεχθούν.

Χώροι συλλογής: Κίσαμος: Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως, Αννουσάκειο Ίδρυμα. Κολυμπάρι: Ενοριακό Κέντρο Αγίας Μαρίνας. Κάντανος: Ενοριακό Κέντρο Καντάνου. Παλαιόχωρα-Κουντούρα: Ενοριακά Κέντρα Παλαιόχωρας-Κουντούρας.

“Ελάτε, όλοι μαζί, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προσφέροντας την αγάπη, αλληλεγγύη και αρχοντιά που μας χαρακτηρίζει, συμβάλλοντας έμπρακτα και ουσιαστικά, στην έστω και ελάχιστη ανακούφιση των αδελφών μας, μη λησμονώντας ότι στην θέση τους θα μπορούσε να είμαστε ή να έλθουμε και εμείς. Ας κάνουμε, για άλλη μια φορά, την Αγάπη-Πράξη”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων