26/04/2024 26/04/2024 Με παλέτες που περιέχουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων (γάλα, ζάχαρη, όσπρια, μακαρόνια, άλευρα, κ.α.) ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) στηρίζει και ενισχύει το προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, μέσω των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος της. Σε δήλωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του...
26 Απριλίου, 2024 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2024 - 20:43

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αρωγός στο προνοιακό έργο της Ι.Μ. Κισάμου

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αρωγός στο προνοιακό έργο της Ι.Μ. Κισάμου

Με παλέτες που περιέχουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων (γάλα, ζάχαρη, όσπρια, μακαρόνια, άλευρα, κ.α.) ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) στηρίζει και ενισχύει το προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, μέσω των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος της.

Σε δήλωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Δρ. Αντώνιο Αυγερινό αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ολόθυμες και από καρδιάς οι ευχαριστίες μας προς τον κατά πάντα άξιο και αγαπητό μας Πρόεδρο του ΕΕΣ, Δρ. Αντώνιο Αυγερινό, η κοινωνική ευαισθησία και αγάπη του οποίου αγκαλιάζει και τις προνοιακές και φιλανθρωπικές δομές και δράσεις του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Απόδειξη; Η αποστολή παλετών οι οποίες περιέχουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων· τρόφιμα τα οποία μέσω της Κοινωνικής Κουζίνας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιδρύματος ήδη διατίθενται σε πρόσωπα και οικογένειες που, όχι μόνον την περίοδο των εορτών αλλά καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, έχοντας ενταχθεί στα προγράμματα κοινωνικής στήριξης του Αννουσάκειου, ενισχύονται και καλύπτονται οι ανάγκες τους. Ενδεικτικό το γεγονός ότι 1500 μερίδες φαγητού διατίθενται, εβδομαδιαίως, για την κάλυψη των αναγκών αυτών. Σε εποχές όπου οι νεόπτωχοι και εμπερίστατοι αδελφοί μας καθημερινά βεβαιώνουν την αποτυχία του δήθεν ανεπτυγμένου κόσμου, ο οποίος υποκριτικά μεριμνά και τυρβάζει περί πολλών, ευγενείς χειρονομίες διακριτικής στήριξης και αρωγής των πληθυσμιακών αυτών ομάδων, όπως αυτή του Προέδρου του ΕΕΣ, Δρ. Α. Αυγερινού, φανερώνουν πως η φιλοτιμία και η φιλανθρωπία δεν εξέλειψε από φιλάνθρωπες καρδιές, κρατώντας αναμμένο το καντήλι της ελπίδας για ένα κόσμο πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο».

Καταλήγοντας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εύχεται «Καλή Αγία Εβδομάδα, Ανάσταση με τον Χριστό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων