13/04/2021 13/04/2021 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Υποστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης. Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την επίσκεψη, ευχόμενος καλή δύναμη και πλούσιο τον φωτισμό εξ΄ Ουρανού εις την νέα ευθυνοφόρο θέση και αποστολή, αυτή του Διοικητή του ΠΒΚ. Επιπροσθέτως τον ενημέρωσε για το...
13 Απριλίου, 2021 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 12:39

Ο νέος Διοικητής Πεδίου Βολής Κρήτης στον Σεβασμιώτατο

Διαδώστε:
Ο νέος Διοικητής Πεδίου Βολής Κρήτης στον Σεβασμιώτατο

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Υποστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την επίσκεψη, ευχόμενος καλή δύναμη και πλούσιο τον φωτισμό εξ΄ Ουρανού εις την νέα ευθυνοφόρο θέση και αποστολή, αυτή του Διοικητή του ΠΒΚ.

Επιπροσθέτως τον ενημέρωσε για το προνοιακό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεως, την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο.

Ο κ. Διοικητής εξέφρασε την χαρά του δια την επικοινωνία, δήλωσε το ενδιαφέρον και την στήριξη του εις το πολυδιάστατο έργο της Ι. Μητροπόλεως και συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο θέματα της επικαιρότητας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος προσέφερε στον κ. Διοικητή αναμνηστικά ενθυμήματα και εκδόσεις της Ι. Μητροπόλεως και ο κ. Διοικητής αντιπελάργησε προσφέροντας το μετάλλιο του ΠΒΚ.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων