08/04/2020 08/04/2020 Σε δήλωση προχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου μετά την ανακοίνωση του Δήμου για οργάνωση αιμοληψίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών λόγω της λοιμικής πανδημίας στην οποία καλεί τους συμπολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός εθελοντών.  Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος δήλωσε: «Τις οδυνηρές και αποκαλυπτικές...
08 Απριλίου, 2020 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 17:18

Οργάνωση αιμοδοσίας στο Δήμο Κισάμου

Διαδώστε:
Οργάνωση αιμοδοσίας στο Δήμο Κισάμου

Σε δήλωση προχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου μετά την ανακοίνωση του Δήμου για οργάνωση αιμοληψίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών λόγω της λοιμικής πανδημίας στην οποία καλεί τους συμπολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός εθελοντών. 

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος δήλωσε: «Τις οδυνηρές και αποκαλυπτικές αυτές ώρες που περνά ο τόπος και η Χώρα μας χρέος όλων μας είναι, κάνοντας ό καθένας μας την δική του υπέρβαση, να παραμείνουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες και κρίσιμες ώρες για την ζωή τους. Όσους δοκιμάζονται ή θα δοκιμαστούν από την απειλή του αόρατου αυτού ιού που μαστίζει την ανθρωπότητα στο σύνολο της.

Σήμερα μπορεί να είναι εκείνοι, αύριο ίσως να είμαστε εμείς. Στηρίζουμε, κυρίαρχα και πρώτιστα με την προσευχή και την αγάπη μας. Δεν μένουμε όμως σε αυτό. Προχωράμε με πνεύμα θυσιαστικό, έμπρακτης προσφοράς και αλληλεγγύης και όχι μένοντας στα λόγια. Χόρτασε, μπούχτισε ο κόσμος από λόγια. Τα έργα είναι εκείνα που κρίνουν όλους μας και όχι τα λόγια μας. Σας καλώ λοιπόν και σας παρακαλώ έμπρακτα να δείξουμε την αγάπη μας, το ενδιαφέρον μας και την στήριξη μας σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας. Ανταποκρινόμαστε, όσοι από εμάς πληρούμε τις προϋποθέσεις, στην αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Κισάμου, δίδοντας αίμα, σε ημερομηνία που ο Δήμος έγκαιρα θα ανακοινώσει.

Τηλεφωνούμε στο τηλέφωνο του Δήμου: 2822340200, δηλώνοντας την συμμετοχή μας, χωρίς την οποία δεν θα συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών. Επενδύουμε στο φιλότιμο και την ευαισθησία όλων σας. Όλοι μαζί ας κάνουμε, για άλλη μια φορά, την αγάπη πράξη! Μπορούμε, αρκεί να το θελήσουμε! Ας ανεβάσουμε τον τόπο μας ακόμα.. λίγο ψηλότερα», κατέληξε ο Επίσκοπος μας καλώντας τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής σε συμμετοχή εις την αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Κισάμου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων