25/07/2023 25/07/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου προσκαλεί στην παρουσίαση ειδικού Τόμου «Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης. Ρήματα Ζωής» την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2023, ώρα 19:30, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Ο Τόμος, τον οποίο επιμελήθηκε ο Πρωτοψάλτης και Γραμματέας της Μητρόπολης κ. Αντώνιος Βακάκης, περιλαμβάνει ανέκδοτες (απομαγνητοφωνημένες) ομιλίες – κείμενα του μεγάλου Ιεράρχου κυρού Ειρηναίου από διάφορα εκκλησιαστικά και...
25 Ιουλίου, 2023 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 9:35

Παρουσίαση Τόμου αφιερωμένου στον αοίδιμο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο

Διαδώστε:
Παρουσίαση Τόμου αφιερωμένου στον αοίδιμο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου προσκαλεί στην παρουσίαση ειδικού Τόμου «Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης. Ρήματα Ζωής» την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2023, ώρα 19:30, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Ο Τόμος, τον οποίο επιμελήθηκε ο Πρωτοψάλτης και Γραμματέας της Μητρόπολης κ. Αντώνιος Βακάκης, περιλαμβάνει ανέκδοτες (απομαγνητοφωνημένες) ομιλίες – κείμενα του μεγάλου Ιεράρχου κυρού Ειρηναίου από διάφορα εκκλησιαστικά και άλλα γεγονότα της Αρχιερατικής του ζωής και πορείας. Πολύτιμη παρακαταθήκη, πνευματικές και ωφέλιμες συμβουλές για όλους.

Κληρικούς και Λαϊκούς. Κεντρικός ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Ομιλεί, επίσης, ο επιμελητής του Τόμου κ. Βακάκης. Στη διάρκεια της παρουσίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το εσπέρας της Τετάρτης, 2 Αυγούστου και ώρα 7.30μ.μ. στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, θα προβληθούν ολιγόλεπτα βίντεο και θα ακουστούν σύντομα αποσπάσματα ομιλιών του τιμωμένου Ιεράρχου.

Προ της εκδηλώσεως και ώρα 18.30 θα τελεσθεί η Ιερά Παράκλησις της Θεοτόκου εις την παρακείμενη Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς.

Πρόγραμμα

19:30 Χαιρετισμοί

  • Ομιλίες:

19:45 Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος:
«Μεγάλα τα της πίστεως κατορθώματα»

20:20 κ. Αντώνιος Βακάκης, Θεολόγος, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, Επιμελητής της έκδοσης:
Παρουσίαση του Τόμου «Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης. Ρήματα Ζωής».

  • Παρουσιαστής – Συντονιστής:

Δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Άρχων Ιερομνήμων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Γενικός Διευθυντής Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.
Στη διάρκεια της παρουσίασης θα προβληθούν βίντεο και θα ακουστούν αποσπάσματα ομιλιών του αοιδίμου Μητροπολίτου κυρού Ειρηναίου από διάφορες εκδηλώσεις, τα οποία περιλαμβάνονται στον υπό παρουσίαση Τόμο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων