30/01/2019 30/01/2019 Με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου προσκαλεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30μ.μ. εις του χώρους της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, σε πνευματική εσπερίδα αφιερωμένη εις τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη, κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί αφιερωματικός Τόμος, τον οποίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Πρόκειται...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 11:21

Παρουσίαση Τόμου για τον Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη

Διαδώστε:
Παρουσίαση Τόμου για τον Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη

Με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου προσκαλεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30μ.μ. εις του χώρους της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, σε πνευματική εσπερίδα αφιερωμένη εις τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη, κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί αφιερωματικός Τόμος, τον οποίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Πρόκειται περί μίας εξαιρετικής και ιδιαίτερα επιμελημένης και προσεγμένης έκδοσις.  Η συμμετοχή εις την πνευματική αυτή εκδήλωση θα ωφελήσει όλους μας, καθώς τόσο οι εκλεκτοί ομιλητές, όσο και η απόδοση των Ύμνων υπό του εξαίρετου χορού «Οι Κρήτες Μαίστορες», κυρίως δε οι αναφορές εις το πρόσωπο και την σεπτή μορφή του μακαριστού Γέροντος Μωυσή του Αγιορείτου θα αναπαύσουν πάντας ημάς.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων