01/07/2019 01/07/2019 Την έλευση πιστού αντιγράφου της Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου. Την ιερά Εικόνα θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός. Η επίσημος υποδοχή θα λάβει χώρα το Σάββατο, 3 Αυγούστου και ώρα 6.30μ.μ. εις την πλατεία «Μάνος Κατράκης» της Κισάμου και...
01 Ιουλίου, 2019 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2019 - 10:43

Στην Κίσαμο η θαυματουργή εικόνα Παναγίας Παραμυθίας

Διαδώστε:
Στην Κίσαμο η θαυματουργή εικόνα Παναγίας Παραμυθίας

Την έλευση πιστού αντιγράφου της Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου.

Την ιερά Εικόνα θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός. Η επίσημος υποδοχή θα λάβει χώρα το Σάββατο, 3 Αυγούστου και ώρα 6.30μ.μ. εις την πλατεία «Μάνος Κατράκης» της Κισάμου και εν πομπή θα λιτανευτεί έως την Γυναικεία Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος, όπου περί ώρα 7.00μ.μ. θα ακολουθήσει Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου. Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, εις την Ι. Μονή Παρθενώνος θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ.

 

Παρουσίαση Τιμητικού Τόμου, δια τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή Αγιορείτη

Το εσπέρας της Κυριακής, 4 Αυγούστου και ώρα 7.00μ.μ. εις την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση Τιμητικού Τόμου αφιερωμένου εις τον μακαριστό Γέροντα, Μωυσή Αγιορείτη, έκδοση της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαδίου, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Πρόκειται περί εκδόσεως ιδιαίτερα προσεγμένης, καλαίσθητης, με ξεχωριστά κείμενα ιδιαιτέρου κάλλους και περιεχομένου. Η συμμετοχή εις την παρουσίαση αποτελεί πηγή πνευματικής ωφέλειας και χαράς.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων