08/08/2023 08/08/2023 Με περίσσεια πνευματικής χαράς και ευφροσύνης η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου αναγγέλλει την έλευση Θαυματουργού Εικόνας, επονομαζόμενη «Παναγία η Γιάτρισσα». Η Θαυματουργός αυτή Εικόνα, με τρόπο θαυμαστό και υπέρλογο, χαρίστηκε- δωρίθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς σύμφωνα με μαρτυρία η Ίδια η Παναγία παρήγγειλε: «Με περιμένει πολύς κόσμος εκεί, να με προσκυνήσει...
08 Αυγούστου, 2023 - 11:11

Στις 12 Αυγούστου η υποδοχή της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Καστέλλι Κισάμου

Διαδώστε:
Στις 12 Αυγούστου η υποδοχή της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Καστέλλι Κισάμου

Με περίσσεια πνευματικής χαράς και ευφροσύνης η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου αναγγέλλει την έλευση Θαυματουργού Εικόνας, επονομαζόμενη «Παναγία η Γιάτρισσα».

Η Θαυματουργός αυτή Εικόνα, με τρόπο θαυμαστό και υπέρλογο, χαρίστηκε- δωρίθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς σύμφωνα με μαρτυρία η Ίδια η Παναγία παρήγγειλε: «Με περιμένει πολύς κόσμος εκεί, να με προσκυνήσει και να τον γιατρέψω».

Επίσημος υποδοχή: Σάββατο απόγευμα, 12 Αυγούστου, ώρα 6.30, πλατεία Μάνου Κατράκη, Κίσαμος.

Ακολουθεί λιτάνευσις της θαυματουργού Εικόνος έως τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου). Ώρα 7.00μ.μ.

Δοξολογική Δέησις, Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.

Κυριακή, 13 Αυγούστου, Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.

Κυριακή απόγευμα, ώρα 7.00μ.μ. Εσπερινός-Ιερά Παράκλησις, ενώπιον της θαυματουργού Εικόνος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.

“Με χαρά και αγάπη σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Αυγούστου και την Κυριακή 13 Αυγούστου. Ελάτε να υποδεχθούμε την Παναγία μας. Ελάτε να Την ευχαριστήσουμε που επέλεξε να έλθει κοντά μας, να μας ευλογήσει και χαριτώσει. Ελάτε να Την παρακαλέσουμε να πρεσβεύει και μεσιτεύει υπέρ πάντων ημών. Μέγιστον το της Υπεραγίας Θεοτόκου Μυστήριον!”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Διαβάστε επίσης: Εγκύκλιος έλευσης της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της “Γιάτρισσας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων