15/02/2023 15/02/2023 Διεπιστημονικό συνέδριο  με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις στην Κοινωνική Προστασία: Προτάσεις, Προκλήσεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (Κολυμπάρι, Χανίων, Κρήτης). Το συνέδριο συνδιοργανώνεται με το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας, «Ο Άγιος Σπυρίδων» της...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2023 - 13:30

Συνέδριο με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις στην Κοινωνική Προστασία» της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου

Διαδώστε:
Συνέδριο με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις στην Κοινωνική Προστασία» της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου

Διεπιστημονικό συνέδριο  με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις στην Κοινωνική Προστασία: Προτάσεις, Προκλήσεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (Κολυμπάρι, Χανίων, Κρήτης).

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται με το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας, «Ο Άγιος Σπυρίδων» της Μητρόπολης, και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης.

Ώρα επίσημης έναρξης είναι η Δευτέρα 6 Μαρτίου 9.00 π.μ. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Εγγραφή συμμετοχής ΕΔΩ.

Μέσω του συνεδρίου, στοχεύεται η ανάδειξη θεμάτων που συνδέονται με τις κοινωνικές μεταβολές, τις τάσεις και την χάραξη Κοινωνικής Πολιτικής στους τομείς της ανοικτής και κλειστής περίθαλψης, καθώς και τις σύγχρονες καλές πρακτικές στον τομέα της Κοινωνικής Προστασίας, ευάλωτων πληθυσμιακά ομάδων.

Οι επαγγελματίες στους τομείς της Υγείας και της Κοινωνικής Φροντίδας, (Πολιτειακοί και Αυτοδιοικητικοί Φορείς, Μέλη των Ακαδημαϊκών Κοινοτήτων) αλλά και κάθε συμμετέχοντας, μέσα από την παρακολούθηση του Συνεδρίου, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν γνώσεις σε ολιστικές πρακτικές και μοντέλα ενδυνάμωσης και υποστήριξης (σε επίπεδο προσώπου, οικογένειας, ομάδας και κοινότητας) καθώς και δεξιότητες σε πρακτικές κοινωνικής ένταξης, μέσα από εφαρμοσμένες παρεμβάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων