19/04/2024 19/04/2024 Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι το Σάββατο, 20 Απριλίου, και από ώρα 7.30π.μ. έως 10.15π.μ. εις τον Ι. Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στην γενέτειρα Του το Συρικάρι Κισάμου, θα τελεστεί Όρθρος μετά Θείας Λειτουργίας, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου, όπου και θα μνημονευτούν τα χιλιάδες ονόματα που...
19 Απριλίου, 2024 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2024 - 13:06

Θεία Λειτουργία στον Όσιο Νικηφόρο

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στον Όσιο Νικηφόρο

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι το Σάββατο, 20 Απριλίου, και από ώρα 7.30π.μ. έως 10.15π.μ. εις τον Ι. Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στην γενέτειρα Του το Συρικάρι Κισάμου, θα τελεστεί Όρθρος μετά Θείας Λειτουργίας, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου, όπου και θα μνημονευτούν τα χιλιάδες ονόματα που έχουν καταγραφεί στην παρρησία του ιερού προσκυνήματος.

“Καλείται ο φιλόκαλος και φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει της Θείας Λειτουργίας, υψώνοντας χείρες ικέτιδες προς τον μεγάλο και θαυματουργό Άγιο των καιρών μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων