22/08/2023 22/08/2023 Η απόφαση πάρθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης κόσμου για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «της Γιάτρισσας» που βρίσκεται στο ναό. Ανοιχτός κάθε απόγευμα από τις 5.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ. για τον υπόλοιπο Αύγουστο θα παραμένει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η απόφαση πάρθηκε...
22 Αυγούστου, 2023 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 16:56

Χανιά: Κάθε απόγευμα ανοιχτός ο Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για το προσκύνημα στην Παναγία Γιάτρισσα

Διαδώστε:
Χανιά: Κάθε απόγευμα ανοιχτός ο Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για το προσκύνημα στην Παναγία Γιάτρισσα

Η απόφαση πάρθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης κόσμου για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «της Γιάτρισσας» που βρίσκεται στο ναό.

Ανοιχτός κάθε απόγευμα από τις 5.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ. για τον υπόλοιπο Αύγουστο θα παραμένει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η απόφαση πάρθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης κόσμου για να προσκήνησουν την εικόνα της Παναγίας «της Γιάτρισσας» που βρίσκεται στο ναό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι, λόγω συνεχούς ροής προσέλευσης προσκυνητών δια να προσκυνήσουν την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας «της Γιάτρισσας», ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου και ευρίσκεται η χαριτόβρυτος Εικόνα της Παναγίας μας, κατά τον μήνα Αύγουστο, θα είναι ανοικτός κάθε απόγευμα από ώρα 5.00μ.μ. έως 10.00μ.μ. Ιερά Παράκλησις τελείται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα, ώρα 7.00μ.μ.

Σε περίπτωση που όμιλος προσκυνητών επιθυμεί να προσκυνήσει σε άλλο χρόνο της ημέρας καλείται όπως επικοινωνήσει με τον Εφημέριο του Ναού, Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη. Η Παναγία «η Γιάτρισσα» να γιατρεύει τις πληγές των ψυχών και των σωμάτων πάντων ημών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων