22/12/2022 23/12/2022 Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου θα τελεστεί στο σπήλαιο του Αγίου Ιωάννου του Ερημίτου, Μαραθοκεφάλα Κισάμου, το βράδυ του Σαββάτου, 24 Δεκεμβρίου παραμονή των Χριστουγέννων και από ώρα 20.30 μ.μ. έως 00.15 π.μ. «Η βιωματική συμμετοχή μας στην Χριστουγεννιάτικη Νυκτερινή αυτή Θεία Λειτουργία, σε συνδυασμό με την αναπαράσταση...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 2:39

Χριστουγεννιάτικη Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στο σπήλαιο της Μαραθοκεφάλας Κισάμου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στο σπήλαιο της Μαραθοκεφάλας Κισάμου

Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου θα τελεστεί στο σπήλαιο του Αγίου Ιωάννου του Ερημίτου, Μαραθοκεφάλα Κισάμου, το βράδυ του Σαββάτου, 24 Δεκεμβρίου παραμονή των Χριστουγέννων και από ώρα 20.30 μ.μ. έως 00.15 π.μ.

«Η βιωματική συμμετοχή μας στην Χριστουγεννιάτικη Νυκτερινή αυτή Θεία Λειτουργία, σε συνδυασμό με την αναπαράσταση της φάτνης όπου γεννήθηκε ο Χριστός, τα πρόβατα, τους βοσκούς, τις φωτιές, τα σήμαντρα και το αστέρι να λάμπει στην κορυφή του σπηλαίου, νοητά μεταφέρουν όλους μας στην Βηθλεέμ, με την ευχή και την ελπίδα να αξιωθούμε να οδηγηθούμε στην Βηθλεέμ της σωτηρίας μας. Έχει ληφθεί μέριμνα δια την ασφαλή, ομαλή και εύκολη πρόσβαση στο σπήλαιο», αναφέρει χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων