02/12/2021 02/12/2021 Η Δομή Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο, της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου διοργανώνει την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ολοήμερο επιμορφωτικών δράσεων, για μαθητές και για γονείς, με ομιλητές προσκεκλημένους από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο». Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 15:41

Δράση για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Δράση για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Η Δομή Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο, της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου διοργανώνει την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ολοήμερο επιμορφωτικών δράσεων, για μαθητές και για γονείς, με ομιλητές προσκεκλημένους από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου αναφέρει τα εξής:

Η Δομή Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο, της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου, με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης για τα προβλήματα που απασχολούν όλους μαςστο διαδικτυακό χώρο, κατά την περίοδο της πανδημίας, διοργανώνει με τη στήριξη της Περιφερειακή Ενότητας Χανίων,ολοήμερο επιμορφωτικών δράσεων, για μαθητές και για γονείς, με ομιλητές προσκεκλημένους από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα:

 Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο. 

Οι ημερίδες για μαθητές δύο σχολικών μονάδων, θα πραγματοποιηθούν τμηματικά την Πέμπτη, στις 9 Δεκεμβρίου 2021, από τις 9.00πμ. έως τις 13.00μμ, στις σχολικές μονάδες του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου και του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Χανίων.

Παράλληλα το απόγευμα της Πέμπτης, στις 9 Δεκεμβρίου 2021, στις 19.00μμ. αν είστε γονέας ή ενδιαφερόμενος πολίτης σας περιμένουμε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στην αίθουσα Πολυχρόνης Πολυχρονίδης, επί της οδού :Ανδρέα Παπανδρέου 74. Η παρουσία μας θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι με γνώμονα τη δημόσια υγεία και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού,  θα τηρηθούν όλα τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν αυτήν την περίοδο για εκδηλώσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων